Étterem

Az étterem és a konyha szállodánk büszkesége, ahol a mintagazdaságunknak köszönhetően igazi házi alapanyagokból készült zalai ételeket kínálunk a kulináris élvezetek iránt érdeklődőknek.

Éttermünk titka az ételeink alapanyaga, melyek a saját mintagazdaságunkból, a hoteltől 3 km-re lévő Garabonciás Farmról származnak.

A’la Farm Étterem

A'la Farm ÉtteremA Garabonciás farmon zöldség-, gyümölcs- és gabonatermesztés, valamint állattenyésztés folyik több mint 8 hektáron, vagyis amit ott meg tudunk termelni konyhánk alapanyagai közül, az tényleg A’la Farm.  Így nálunk igazi házi tojásból kérhet tükörtojást, igazi házilag füstölt és érlelt sonkából és kolbászból fogyaszthat, a reggeli alkalmával megkóstolhatja a házi tejet, a házi túróból készített körözöttet, a házi joghurtot, a füstölt húsokat és a házias kövesztett szalonnát. A látványkonyha szakácsa Ön előtt készíti el a kapirgálós csirke tojásából készített „jó reggelt” finomságokat!

A nem szokványos étlapunkkal az édesanyák főztjének feledhetetlen házias ízeit hozzuk vissza vendégeinknek. Zalai ételspecialitásokkal kényeztethetjük a hasakat, mint például a krumplis prósza, a dödölle, a karosi túrófánk, a szarvaspörkölt, a krumplirózsa vagy a rakott padlizsán. Sőt, sikerült néhány régi receptre rábukkannunk, így igazi ritkaságokat is kínálunk. A konyhán dolgozó hölgyek előbb voltak háziasszonyok és csak aztán képződtek ki szakáccsá, így alakulhattak ki azok a hamisítatlan zalai házias receptek, amelyek semmilyen más szállodai étterem kínálatával nem összehasonlíthatóak.

A 100 fő befogadására alkalmas éttermünk ideális megoldás különböző rendezvényeknek (esküvők, születésnapi partyk, ünnepségek, tanfolyamok és konferenciák) megtartására is. Rendezvényszervezéssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Képek az étteremről